Locaties

Locaties

Wij houden op vier locaties spreekuur: Raalte, Heino, Wijhe en Lemelerveld.

Locaties

Wij houden op drie locaties spreekuur:

Raalte, Heino en Wijhe.

In Raalte bevindt zich onze praktijk. Wij delen het pand met o.a. de buitenpoli van het Deventer ziekenhuis. De hoofdingang is gezamenlijk maar wij hebben een eigen ingang met een eigen wachtkamer.

In Heino, Wijhe en Lemelerveld hebben wij spreekuurlocaties.

Heino: Deze bevindt zich in het priklaboratorium van de Isala Klinieken, naast de apotheek en de huisartsen aan de Munnikenhof 8 (8141 GL) in Heino. Op woensdagavond in de oneven weken kun je hier terecht op het spreekuur.

Wijhe: Deze bevindt zich in het gezondheidscentrum ‘het IJsselhuis’ in Wijhe. We maken hier gebruik van de spreekkamer van de huisartsen, deze is op de eerste verdieping. Het adres is: Raadhuisplein 2-9 (8131 BN) Wijhe. Op vrijdagochtend kun je hier terecht op het spreekuur.

Lemelerveld: Deze bevindt zich in de huisartsenpraktijk te Lemelerveld aan de Vilstersestraat 37 (8152 AA). Je kunt hier in de even weken terecht op de maandagmiddag.

Vanuit onze 4 spreekuurlocaties zijn we actief in Luttenberg, Lemelerveld, Lemele, Dalmsholte, Raalte, Haarle, Heino, Nieuw Heeten, Heeten, Mariënheem, Broekland, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Wijhe, Boerhaar, Wesepe, Middel, Den Nul, Boskamp, Eikelhof, Elshof, Herxen, Welsum en Olst.

Je bereikt ons via één centraal telefoonnummer: 0572 – 76 00 33.

Raalte

Vrieswijk 6c
8103 PB Raalte

Heino

Munnikenhof 8
8141 GL Heino

Wijhe

Raadhuisplein 2-9
8131 BN Wijhe

Lemelerveld

Vilstersestraat 37
8152 AA Lemelerveld