Voorlichtingsavonden

 

Voorlichtingsavonden

Wat wordt er aangeboden

Je voorbereiden op wat komen gaat hoort bij deze tijd. Er komt veel op je af als je zwanger bent! Goed voorbereid zijn geeft je vaak een rustig en zeker gevoel. Daarom worden er voorlichtingsavonden aangeboden.

Baby op komst

Centrum Jeugd en Gezin biedt in samenwerking met ons en Naviva kraamzorg de cursus ‘baby op komst’ gratis aan. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten waar actuele informatie gegeven wordt en vragen gesteld kunnen worden over ouderschap, borst/fles-voeding en de bevalling en kraamtijd. De cursus wordt gehouden op onze praktijk en bij het kindercentrum de Bieënkorf in Wijhe.

Folder
Deventer ziekenhuis

Het Deventer ziekenhuis biedt ook voorlichtingsavonden aan. Vanuit Geboortezorg Salland worden diverse webinars en fysieke voorlichtingsavonden verzorgd over de Bevalling, Pijnstilling, Babyvoeding, Borstvoeding, Kraamzorg en Consultatiebureau & ouderschap. Je kunt je hiervoor heel gemakkelijk aanmelden via de website van Geboortezorg Salland.

Website
Isala Klinieken

Net als het Deventer ziekenhuis organiseert de Isala in Zwolle een voorlichtingsavond om kennis te maken met het ziekenhuis en de verloskamers. Kijk op de website voor meer informatie en opgave of vraag één van onze assistentes voor informatie.

Website

Online voorlichtingsvideo

Hier vind je een video waarin we informatie geven over je aanstaande bevalling.
We besteden onder andere aandacht aan de plaats van bevalling en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Voorlichtingsfilmpje - Voorbereiding op de bevalling