Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden

Wat wordt er aangeboden

Je voorbereiden op wat komen gaat hoort bij deze tijd. Er komt veel op je af als je zwanger bent! Goed voorbereid zijn geeft je vaak een rustig en zeker gevoel. Daarom worden er voorlichtingsavonden aangeboden.

Baby op komst

Centrum Jeugd en Gezin biedt in samenwerking met ons en Naviva kraamzorg de cursus ‘baby op komst’ gratis aan. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten waar actuele informatie gegeven wordt en vragen gesteld kunnen worden over ouderschap, borst/fles-voeding en de bevalling en kraamtijd. De cursus wordt gehouden op onze praktijk en bij het kindercentrum de Bieënkorf in Wijhe.

Folder
Deventer ziekenhuis

Het Deventer ziekenhuis biedt ook voorlichtingsavonden aan. Zo kun je voor je bevalling al even kennismaken met het ziekenhuis en een kraamsuite bekijken. Kijk op de website voor meer informatie en opgave of vraag één van onze assistentes voor informatie.

Website
Isala Klinieken

Net als het Deventer ziekenhuis organiseert de Isala in Zwolle een voorlichtingsavond om kennis te maken met het ziekenhuis en de verloskamers. Kijk op de website voor meer informatie en opgave of vraag één van onze assistentes voor informatie.

Website