Wensecho

Wensecho

Een leuke manier om te kijken naar je kindje.

Wensecho

Een leuke manier om te

kijken naar je kindje.

Bij ons is het mogelijk om vanaf 7 weken zwangerschap een 2D wensecho te laten maken en tussen 24-29 weken zwangerschap maken we ook 3D echo’s. Het doel van de wensecho is op een leuke manier te kijken naar je kindje. Bij een wensecho is er geen sprake van een medische indicatie. Er zal dus niet specifiek gekeken worden naar medische bijzonderheden. De wensecho wordt gemaakt door geschoolde echoscopisten welke ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van onder andere de BEN*. Er wordt gebruik gemaakt van een echoapparaat van uitstekende kwaliteit. In onze speciale wensechokamer worden de beelden geprojecteerd op de muur en zijn familie, vrienden en/of kinderen van harte welkom. De kosten van een wensecho worden niet vergoed door je zorgverzekering. Onze privacyregels laten filmen tijdens de wensecho niet toe.

*BEN, Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland

Verschillende wensecho’s : De geslachtsbepaling

Als je erg nieuwsgierig bent naar het geslacht van jullie kindje, dan kies je mogelijk een geslachtsbepalende echo. Wij hebben ervoor gekozen om vanaf 14 weken naar het geslacht van het kindje te kijken. Dit is ruim vijf weken vóór de medische twintig weken echo waarbij je ook kan kijken naar het geslacht van de  baby. Voor de 15 weken kan het voorkomen dat de uitwendige geslachtsorganen van een jongen en meisje nog sterk op elkaar lijken. Wij kunnen nooit 100% zekerheid geven over het geslacht, maar streven hier wel naar. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de geslachtsbepalende echo.

Korte 2D geslachtsbepaling echo (15 min) € 40,-

 

In een tijdsbestek van 15 minuten zal er bij deze echo gekeken worden naar het geslacht van de baby. Wij laten natuurlijk ook het hartje van de baby horen. Na afloop van de echo krijgen jullie twee foto’s mee.

Verschillende wensecho’s : De 2D wensecho

2D echo (15 min) € 40,-

 

Deze echo is bij uitermate geschikt om in de eerste helft van de zwangerschap te doen. Je voelt je kindje nog niet bewegen en een echo is een mooie bevestiging van vitaliteit.

In een tijdsbestek van 15 min zal er uitleg gegeven worden over organen en structuren die zichtbaar zijn rond de zwangerschapstermijn. Wij laten natuurlijk ook het hartje van de baby zien of horen. Na afloop van de echo krijgen jullie een aantal foto’s op USB stick mee.

Verschillende wensecho’s : De 3D wensecho

Uitgebreide 3D echo (30 min) € 85,- Op wie lijkt jouw kleintje? Wat voor neusje zit er op? Deze echo is geschikt om tussen 24 en 29  weken zwangerschap te doen.

In een tijdsbestek van 30 min zal er uitleg gegeven worden over organen en structuren die zichtbaar zijn rond de zwangerschapstermijn. We maken een 3D afbeelding van bijvoorbeeld het gezichtje. Natuurlijk zijn we zeer afhankelijk van de ligging van de baby. Wij laten ook het hartje van de baby horen. Na afloop van de echo krijgen jullie een aantal foto’s op USB stick mee.

Verschillende wensecho’s : Combi geslachtbepaling en 3D wensecho

Combinatie korte geslachtsbepaling (15 min) + uitgebreide 3D echo (30 min) € 115,- Je komt eerst voor een geslachtsbepaling tussen 14 en 16 weken zwangerschap en daarna kom je tussen 24 en 29 weken voor een 3D echo.

 

Tarieven:  Alles op een rij

Zwangerschapsduur (weken) Duur (min) Content
Geslachtbepaling 14 + 15 40 2 x foto
Wensecho 2D Gehele zwangerschap 15 40 2 x foto
Wensecho 2D Gehele zwangerschap 30 70 2 x foto
Wensecho 3D 24-29 30 85 2 x foto
Combi geslacht en 3D 14+ en 24-29 15+30 115 4 x foto
Geslachtbepaling meerling 14 + 30 60 2 x 2 foto
Meerling 2D Gehele zwangerschap 45 60 4 x foto
Meerling 3D 22-26 45 115 4 x foto